Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Slijtvaste Hytrel® transportband '27-04SD/0'

De deklaag is gemaakt van de polyestersoort Hytrel®. Dit maakt de transportband onder andere goed slijtage- en snijbestendig, maar ook olie- en vetbestendig. Daarnaast is Hytrel® goed verlasbaar met PVC. 
Dit type wordt ingezet als slijtvaste transportband in de logistiek en recycling, in de metaalindustrie voor lichte metaaldelen en is door de Hytrel® deklaag ook toepasbaar in de tabaksindustrie. 


Specialist in Dewulf Miedema machines

Bandtransport Europe is de specialist als het gaat om transportbanden geschikt voor Dewulf Miedema machines. In de afgelopen 25 jaar hebben wij vele duizenden transportbanden geproduceerd die specifiek ontwikkeld zijn voor het gebruik in deze machines. Klik hier voor ons aanbod. 


Automatisch verwerken van door u betaalde facturen

BTE streeft naar maximale efficiency van haar processen zodat wij de prijs voor onze producten zo laag mogelijk kunnen houden.
Zo verwerken wij o.a. automatisch alle ontvangen bedragen van onze klanten. Om dit proces verder te optimaliseren verzoeken wij u per factuur aan ons te betalen (dus 1 betaling per factuur) en onder vermelding van het factuurnummer.
Alvast bedankt voor uw medewerking!


Nieuw product in ons assortiment

Graag stelt Bandtransport Europe u voor aan een nieuw product in ons brede assortiment de '22-36VD (Ruit 62)’. Ontwikkelt als bagageband op luchthavens maar ook toepasbaar in de houtindustrie en zelfs al gebruikt voor het transport van rode bieten, die overigens perfect blijven liggen in de ruit. Voor welke toepassing kan de 22-36VD u van dienst zijn? Klik hier voor technische info. 

1 8 9 10 11 12 16
Vorige