Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Wist je dat BTE ook zijkantafdichting biedt?

Bandtransport Europe levert materiaal voor zijkantafdichtingen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. BTE levert naast de afdichtstrook ook de kunststof kraal van Ø 5mm en een aluminium kederprofiel, van wel 6 meter lang, waar deze in geschoven kan worden. Wilt u meer weten?

Lees onze nieuwsbrief hier! 


Happy holidays!

Graag verblijden wij u met deze vrolijke kerstgroet, mede mogelijk gemaakt door het toepassen van onze twee specialismen coaten en digitaal snijden.

 

 

 


Bloemverwerking in de schijnwerper

Bij de verwerking van snijbloemen is mechanisering steeds belangrijker geworden. Na de oogst dienen de verse bloemen snel en efficiënt verwerkt te worden om zo langer bij u in huis te kunnen staan. Als Hollanders zijn wij hier reeds vele jaren bedreven in! Daarom verdient deze sector het om in de schijnwerper te staan.

Wist u dat we bij Bandtransport Europe, speciaal voor de bloemenverwerking, dakjesbanden vervaardigen om bossen te bundelen, ontbladeren, op maat te snijden en te binden?

Lees meer in onze nieuwsbrief.


Agribex geannuleerd

Helaas is de Agribex beurs in Brussel toch geannuleerd wegens aangescherpte corona regels. Wij danken onze klanten voor hun interesse en kijken uit naar de volgende beurs.

Klik hier voor onze nieuwsbrief.

 

1 6 7 8 9 10 16
Vorige