Eindeloze mogelijkheden in een gevarieerde markt

Plastic en rubber zijn veelgebruikte materialen; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De rubber- en kunststofindustrie omvat dan ook vele producten, vaak halffabrikaten en onderdelen. Productieprocessen zoals spuitgieten en extrusie vereisen verschillende eigenschappen in transportbanden. Er worden banden in vele soorten en maten toegepast.

Of het nu gaat om het transport van grondstoffen, het transport van half- en eindfabrikaten, of het transport van verpakt product: bij Bandtransport Europe vindt u de juiste band voor de toepassing. Ons assortiment omvat transportbanden met vele speciale eigenschappen: antistatische banden, banden voor gebruik met warme producten of transportbanden die bestand zijn tegen de impact van scherpe of zware producten. Transportbanden kunnen volgens uw specificaties worden uitgerust met bij voorbeeld snaren, meenemers en golfranden. Bovendien bieden we optimale flexibiliteit in profileringen: op onze profileermachine kan elk gewenst gangbaar profiel worden aangebracht op het transportbandmateriaal.

Onze producten

Op deze pagina vindt u een aantal banden die geschikt zijn voor gebruik in de rubber- en kunststofindustrie. Klik op een typecodering voor meer informatie. Vindt u niet direct wat u zoekt? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

Bijbehorende producten: