Onze transportbanden hebben de lange levensduur en hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Bandtransport Europe levert de transportbanden voor de meeste merken voermengwagens en voerrobots. Ook voor de pluimveesector leveren wij kunststof transportbanden voor diverse toepassingen. 

Voermengwagens en voerrobots zorgen voor een optimale voeding van het vee. Dat is goed voor het dierenwelzijn en voor de uiteindelijke opbrengst. In veel van deze apparaten draaien transportbanden. Bandtransport Europe levert de transportbanden voor de meeste merken voermengwagens en voerrobots. Afhankelijk van de specifieke toepassing zijn zulke transportbanden geschikt voor bijvoorbeeld veelvuldig starten en stoppen en hoge snelheden. Ze zijn slijtvast, geschikt voor gebruik bij lage temperaturen en melassebestendig, zodat kuilgras geen negatieve invloed heeft op de levensduur van de transportband. 

Pluimvee

Ook voor gebruik in de pluimveesector leveren wij diverse transportbanden, voor toepassing in bijvoorbeeld verpakkingslijnen voor eieren. Waar nodig kunnen banden worden voorzien van meenemers, golfranden of gesloten zijkanten en ook kunnen perforaties worden aangebracht. 

Onze producten

Op deze pagina vindt u een aantal transportbandtypes die geschikt zijn voor gebruik in de veeteelt en pluimveesector. Al onze producten worden vervaardigd uit grondstoffen en halffabrikaten uit Nederland en de omringende landen, waardoor u altijd kunt rekenen op een hoge, doorlopend goede kwaliteit. Klik op een typecodering voor meer informatie. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bandtransport Europe heeft ook de juiste transportbanden voor gebruik in de vleesverwerkende industrie.

Bijbehorende producten: