BTE en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bandtransport Europe streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, voor een toekomstbestendig bedrijf en een gezonde planeet voor toekomstige generaties. 

Leestijd blog 3 minuten

Duurzame materialen

Als innovatieve producent van kunststof transportbanden en accessoires maken we bij de productie van onze transportbanden en accessoires uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten. Dit zorgt voor een lange levensduur van onze producten. Daarnaast spelen ook de arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketens een belangrijke rol in het inkoopproces.

Duurzame bedrijfsprocessen

Er wordt constant gewerkt aan een verduurzaming van de bedrijfsprocessen. Duurzaam ondernemen betekent bewust omgaan met energie. Bijvoorbeeld door het gebruik van led lampen in onze werkplaats en een meer energiezuinige aanpak bij de productie.

Als innovatief bedrijf streven we continue naar de meest schone productiemethoden, met minder afval en een groter hergebruik van middelen waar mogelijk. We houden de laatste stand van zaken in de wereld van kunststoffen nauwlettend in de gaten, zodat de nieuwste ontwikkelingen zo snel mogelijk kunnen worden toegepast in onze productieprocessen. Zo zorgen we niet alleen voor het correct scheiden en afvoeren van afval, maar monitoren we ook de verdere verwerking.

Producten met een lange levensduur

Met onze jarenlange kennis en ervaring zorgen we voor de best passende oplossing. Daarnaast wordt de levensduur van onze transportbanden voortdurend verlengd door innovatie in materialen en productie.

Onze mensen

Om onze expertise en dienstverlening op een hoog niveau te houden, bieden wij onze mensen een platform voor ontwikkeling. Door te investeren in opleidingen en trainingen, zorgen we er voor dat we u gegarandeerd het beste van dienst kunnen zijn.

Vindt u niet direct wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Jeroen Al
+31 (0)251 319 119

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
Geslacht:
Man Vrouw
U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is iets fout gegaan bij de aanmelding. Heeft u zich misschien al eerder aangemeld?

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze producten? Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte.