De transportband experts

Bandtransport Europe maakt kunststof transportbanden. Al meer dan 30 jaar zijn we experts in de ontwikkeling, productie en confectie van transportbanden van hoge kwaliteit.

Onze klanten

Transportbanden zijn onmisbaar bij bedrijven in allerlei sectoren. Denk bijvoorbeeld aan landbouw, groothandels of vervoer, maar ook aan de productie van dingen die je dagelijks gebruikt. Transportbanden vervoeren materiaal of producten naar de verschillende machines in een fabriek.

  

Maatwerk en kwaliteit

We maken de juiste transportband voor elke toepassing. Ieder product en ieder productieproces stelt weer andere eisen aan een band: Niet alleen aan de afmetingen, maar ook aan bijvoorbeeld het gebruikte materiaal of het profiel op het oppervlak van de band. 

   

Vakmanschap

In de werkplaats, één van der grootste van Europa, wordt 16 uur per dag zorgvuldig  geproduceerd. Ons team van ongeveer 25 medewerkers werkt daarbij in 2 ploegen. Banden worden geproduceerd met behulp van een uitgebreid machinepark, dat voor een groot deel in huis is ontwikkeld. Het merendeel van de transportbanden die we maken is uniek; het gaat bijna altijd om maatwerk.

Innovatief en internationaal

Bandtransport Europe heeft een goede reputatie opgebouwd waar het gaat om innovatieve en creatieve oplossingen. Problemen waar anderen geen raad mee wisten hebben we opgelost door de inzet van ons vakkundige team.

We zijn een internationaal bedrijf: zo'n 65% van onze afzet gaat naar het buitenland. De markt concentreert zich in West-Europa, maar ook daarbuiten staan we bekend als een aanbieder van kwalitatief hoogwaardige transportbanden aan zowel servicebedrijven als machinefabrikanten.

Team werk

Nieuwe collega's worden in de eerste maanden door het team opgeleid, zodat ze veilig en efficiënt met één of meerdere machines kunnen werken.

Nieuwe collega's

Bandtransport Europe (BTE) groeit, daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. 

Heb je interesse in een baan bij BTE? Kijk dan meteen bij de Vacatures. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega.