Stil, sterk of snel: transportbanden voor gebruik in de machinebouw en automobielindustrie

Waar machines of auto’s worden geproduceerd is het belangrijk dat alle componenten op het juiste moment op de juiste plaats bij elkaar komen. Vaak worden voor aanvoer en verwerking transportbanden ingezet.

Het assortiment van Bandtransport Europe omvat o.a. transportbanden met een harde deklaag voor bijvoorbeeld stanslijnen en het transporteren van carrosseriedelen of andere scherpe voorwerpen. Ook voor toepassingen waarbij de band op hoge snelheid draait of veelvuldig start en stopt hebben wij de juiste transportbanden, die door toepassing van speciale fluisterweefsels bovendien slechts een laag geluidsniveau produceren. Ook transportbanden met speciale profielen, waarop producten en onderdelen goed blijven liggen, zelfs bij op- of neergaand transport, vormen een mogelijkheid.

Onze producten

Onze banden kunnen worden uitgerust met o.a. meenemers, snaren en golfranden volgens uw specificaties. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze producten die geschikt zijn voor gebruik in de machine- en automobielindustrie. Klik op een typecodering voor meer informatie. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bijbehorende producten: