Uiterste precisie voor deze specialistische apparatuur

De transportbanden die Bandtransport Europe levert voor gebruik in meet- en weegapparatuur worden met de grootste precisie gefabriceerd, waardoor ze ook op de las uitermate vlak zijn. Een speciale metalen strip kan worden ingebouwd voor detectie door sensoren. 

Weegapparatuur en apparatuur voor volumemeting wordt bijvoorbeeld ingezet in de bouwstoffenindustrie, de afvalverwerkende industrie en de houtindustrie. De transportband in deze gevoelige apparatuur moet van een constante kwaliteit zijn. Bandtransport Europe levert transportbanden voor gebruik in meet- en weegapparatuur, die door gebruik van speciaal ontwikkelde lastechnieken eindloos gemaakt worden en hierdoor ook op de las uitermate vlak zijn, wat de werking van sensoren en de precisie van de metingen optimaliseert. Naar wens kunnen deze transportbanden worden voorzien van ingebouwde metalen detectiestrips.

Onze producten

De transportbandtypes die wij leveren voor gebruik in meet- en weegapparatuur vindt u op deze pagina. Klik op de typecodering voor meer informatie. Vindt u niet direct wat u zoekt, of heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bijbehorende producten: