Wij werken aan uw continuïteit

Bandtransport Europe (BTE) is sinds oktober 2010 de nieuwe naam van Fabreeka Bandtransport. Door een management buy-out is ons bedrijf nu geheel zelfstandig en onafhankelijk. Dat betekent dat we onze producten en grondstoffen inkopen bij alleen de beste leveranciers, om onze kwaliteit, en uw continuïteit, te waarborgen. Meer over onze historie…

Ons assortiment

Zoals u al vele jaren van ons gewend bent werken wij met groot enthousiasme en deskundigheid aan uw transportbanden. Voor elke toepassing de juiste band, is ons devies, of u nu een volle rol bandmateriaal nodig heeft of een volledig geconfectioneerde band. Met een basisassortiment van rond de 150 bandtypes en vele aanvullende mogelijkheden vindt u bij ons altijd de band die u zoekt. Onze producten vindt u hier.

Ons machinepark

Door de jaren heen hebben we een compleet machinepark ontwikkeld, waarmee we elke mogelijke bewerking kunnen uitvoeren. Alle denkbare transportbandaccessoires kunnen we met de grootst mogelijke precisie aanbrengen. Vele collega-confectiebedrijven vragen ons dan ook om hulp bij ingewikkelde en specialistische bewerkingen. Meer informatie over onze accessoires en mogelijkheden…

Onze samenwerking

Omgekeerd werken we graag met deze confectiebedrijven samen als het gaat om service naar de klant. Voor een bij BTE gekochte band, waar ook ter wereld, is er altijd een servicebedrijf bij u in de buurt dat u snel en goed ondersteuning kan bieden. Wij zijn trots op ons netwerk en blijven werken aan uitbreiding en versterking ervan.

Onze standaards

Al onze werkzaamheden worden met grote zorgvuldigheid, volgens internationale standaards voor kwaliteit en duurzaamheid, uitgevoerd. Op die manier bieden we een constante, betrouwbare kwaliteit. U heeft geen tijd om te wachten – stilstand kost veel geld – onze levertijden houden we daarom zo kort mogelijk door een goede structurering van onze werkzaamheden. Meer over kwaliteit en duurzaamheid bij BTE vindt u hier.

Vindt u niet direct wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Jeroen Al
+31 (0)251 319 119

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
Geslacht:
Man Vrouw
U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is iets fout gegaan bij de aanmelding. Heeft u zich misschien al eerder aangemeld?

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze producten? Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte.