Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


De snijplotter van BTE maakt meer mogelijk

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen heeft Bandtransport Europe geïnvesteerd in een snijplotter. De toevoeging van deze digitale snijmachine aan onze werkplaats maakt nog meer mogelijk in onze dienstverlening.


Een mooie combi: robuust rubber met flexibel PVC

Mooie combi: Robuust rubber met flexibel PVC. Bij de oogst van aardappelen, bolgewassen en diverse soorten groente worden egel- en kegelbanden veel gebruikt. Hiermee worden kwetsbare gewassen gescheiden van kluiten, stenen en loofresten en zonder beschadiging verwerkt.


Weefselversterkte PU-meenemers, voor veeleisende toepassingen

Bandtransport Europe (BTE)  biedt innovatieve oplossingen, die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in uw markt. Met zijn nieuwste product, de weefselversterkte PU meenemer, gaat BTE weer net één stapje verder.


Nu ook gaasbanden met gesloten zijkanten

Bij Bandtransport Europe (BTE) werken we doorlopend aan uitbreiding en verbetering van ons assortiment. U kunt vertrouwen op innovatieve oplossingen, die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in uw markt. BTE denkt graag verder voor u.