Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Fijne koningsdag!

Wij zijn trots op Nederland, de oranje kleur en de transportbanden die gemaakt zijn van Nederlandse kwaliteit. Morgen zal BTE gesloten zijn om de verjaardag van onze Koning te vieren. Vanwege het coronavirus zullen wij geen groot oranje feest houden, maar om toch een beetje een oranje tintje aan deze dag te geven, willen wij graag onze Dutch Quality spongebelts met u delen.
Gebruikt in bloemenbindmachines of fruitverwerking.


Terug van weggeweest UM21-24

Voeding is een belangrijk onderwerp in de wereld van transportbanden. BTE biedt dan ook een veelzijdig en uitgebreid aanbod voor deze branche. Deze transportband voldoet aan strenge EU- en FDA regelgeving en is hiermee zeer geschikt voor de grote en moderne voedingsmiddelenindustrie. De UM21-24 komt goed tot zijn recht bij specifieke branches als Zoetwaren, Cacao en Chocolade, Deegwaren, Zuivel. 


Feestdagen gesloten

In de maanden april en mei zijn er een aantal feestdagen waardoor wij op de volgende dagen zijn gesloten:

  • Tweede paasdag - Maandag 5 april 
  • Koningsdag - Dinsdag 27 april
  • Hemelvaart - Donderdag 13 en vrijdag 14 mei
  • Tweede pinksterdag - Maandag 24 mei 2021

Maak kennis met Neopreen

Neopreen is een synthetisch celrubber en een afgeleide van de chemische naam Polychloropreen en wordt gebruikt als een schuimbekleding.
Hoewel neopreen veel wordt gebruikt in scheepsbouw en offshore, is het geschikt voor vrijwel elke industrie. Klik hier voor de inzetbaarheid en verschillende toepassingen. 

1 2 3 4 5 6