Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Een klantspecifieke deklaag: De flexibele oplossing!

Soms is er geen standaard transportbandtype voor een toepassing. In zo'n geval kan het toevoegen van een coating op de eigen coatinglijn van Bandtransport Europe een oplossing op maat bieden.


Ontdek de mogelijkheden van 'Profileren'

Bandtransport Europe levert gladde transportbanden en transportbanden met profilering. Op onze eigen profileermachine brengen wij oppervlaktestructuren aan en bieden wij de mogelijkheid voor oplossingen op maat. 

Bekijk ook onze brochure hier.


Bietjestijd!

Bent u al bezig met de inventarisatie van uw machines en installaties voor de beroemde bietencampagne?
Rooien, aanvoeren of de uiteindelijke verwerking van de suikerbiet tot suiker? 
Wellicht kan Bandtransport Europe u helpen in één of meer van deze fases.  
Bandtransport Europe heeft namelijk een uitgebreide range aan transportbanden die in al deze fases toegepast worden met ieder hun specifieke eisen.


Transportbandliefhebbers opgelet!

Ontmoet deze extra breedtestabiele PU-transportband topper welke uitermate geschikt is voor knik- en zwanenhalstransporteurs: Type UM22S-25A

Dit type heeft een 0,5mm witte, gematteerde PU deklaag en een onderzijde van antistatisch weefsel. 
Daarmee is deze transportband zeer geschikt voor de voedselindustrie van onder andere vlees, vis en kipproducten, maar ook voor algemene industriële toepassingen.

1 2 3 4 5 14