Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Nieuw type PU-band en nieuw profiel voor de voedingsindustrie

Nieuwe PU-band sluit aan bij de laatste ontwikkelingen in voedselveiligheid en hygiënisch design, met o.a. uitstekende reinigbaarheid. Kan worden voorzien van diverse profielen, zoals het  'sharp nipple' profiel voor vlees en vis.


De snijplotter van BTE maakt meer mogelijk

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen heeft Bandtransport Europe geïnvesteerd in een snijplotter. De toevoeging van deze digitale snijmachine aan onze werkplaats maakt nog meer mogelijk in onze dienstverlening.


Een mooie combi: robuust rubber met flexibel PVC

Mooie combi: Robuust rubber met flexibel PVC. Bij de oogst van aardappelen, bolgewassen en diverse soorten groente worden egel- en kegelbanden veel gebruikt. Hiermee worden kwetsbare gewassen gescheiden van kluiten, stenen en loofresten en zonder beschadiging verwerkt.


Weefselversterkte PU-meenemers, voor veeleisende toepassingen

Bandtransport Europe (BTE)  biedt innovatieve oplossingen, die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in uw markt. Met zijn nieuwste product, de weefselversterkte PU meenemer, gaat BTE weer net één stapje verder.