Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


BTE bestaat 10 jaar

Bandtransport Europe bestond in september 2020 alweer 10 jaar. Door de jaren heen is onze werkplaats uitgegroeid tot één van de grootste in Europa. Medewerkers, partners en klanten, heel erg bedankt. Op naar de volgende 10 jaar!

 


Nieuwe generatie PE transportbanden

De nieuwe generatie PE transportbanden van BTE heeft uitstekende lossende eigenschappen, een hoge chemische bestendigheid en is geschikt voor een kleinere roldiameter. Gebruik van frayless weefsel zorgt voor een verminderd risico op product contaminatie met vezels.


Nieuw type PU-band en nieuw profiel voor de voedingsindustrie

Nieuwe PU-band sluit aan bij de laatste ontwikkelingen in voedselveiligheid en hygiënisch design, met o.a. uitstekende reinigbaarheid. Kan worden voorzien van diverse profielen, zoals het  'sharp nipple' profiel voor vlees en vis.


De snijplotter van BTE maakt meer mogelijk

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen heeft Bandtransport Europe geïnvesteerd in een snijplotter. De toevoeging van deze digitale snijmachine aan onze werkplaats maakt nog meer mogelijk in onze dienstverlening.