Uw continuïteit is onze prioriteit

Bij Bandtransport Europe zijn we pas tevreden als u het bent. Daarom houden we ons doorlopend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken. Het verbeteren van de efficiency bij de gebruiker, zowel in gebruik als bij installatie, vervanging of reparatie, vormt voor ons de belangrijkste drijfveer bij het verder ontwikkelen van ons assortiment en serviceapparaat.

Uit ons zeer complete assortiment kunststof transportbanden en accessoires leveren we zowel volledig afgewerkte transportbanden als halffabricaten van hoge kwaliteit. Indien gewenst bieden we ondersteuning bij een grote verscheidenheid aan bewerkingen. Neem een kijkje op de ‘Product’-pagina’s op deze site om een indruk te krijgen van de vele verschillende mogelijkheden die Bandtransport Europe biedt.

Een oplossing voor elke toepassing

Bandtransport Europe heeft een goede reputatie opgebouwd waar het gaat om innovatieve en creatieve oplossingen. Problemen waar anderen geen raad mee wisten hebben we opgelost, door de inzet van ons vakkundige en zeer gemotiveerde team. Naast onze vakkundigheid, opgebouwd door de jaren heen, hebben we ook een groot deel van ons machinepark in eigen huis ontwikkeld. Zo hebben we onze apparatuur op de kleinste details aangepast aan onze wensen, waardoor we de hoge kwaliteit kunnen leveren die u zo hard nodig heeft. 

Maatwerk

Voordeel van zo'n uitgebreid, zelf-ontwikkeld machinepark is, dat we alles in huis hebben om nagenoeg elke transportband te vervaardigen die u nodig heeft. Zo hebben we de mogelijkheid om kleine stukken transportband te voorzien van een speciaal profiel, of kunnen we een extra deklaag aanbrengen als dat uw transportband geschikter maakt voor zijn toepassing. 

Productontwikkeling

Waar bestaande bandmaterialen geen goede oplossing bieden kan de ontwikkeling van een nieuw bandtype worden overwogen. Nauwe contacten met toeleveranciers en een grote productkennis creëren ongekende mogelijkheden. Daarnaast werken wij voortdurend aan nieuwe oplossingen, nieuwe technieken en nieuwe producten, om ons en uw werk nog efficiënter te laten verlopen.

Volle rollen en gesneden stukken bandmateriaal

In onze werkplaats snijden wij bandmateriaal zeer precies, volgens uw specificaties, op maat. Verwerkt u het bandmateriaal liever zelf? Wij leveren ook materiaal op volle rollen.

Snel en flexibel

Wij doen er alles aan u precies dat te leveren wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Wij produceren 16 uur per dag, met een ervaren team en zelf-ontwikkeld machinepark.

Wereldwijde service

Confectiebedrijven van over de hele wereld nemen onze producten af en vertrouwen op onze ondersteuning bij complexe bewerkingen. Doordat we met deze confectiebedrijven een goede relatie ontwikkeld hebben kunnen we op hen vertrouwen voor het bieden van een snelle en vakkundige service aan eindverbruikers en machinefabrikanten waar ook ter wereld.

Fair price policy

De prijs van onze producten wordt vastgesteld door het benodigde materiaal en de tijd die wij aan productie van het product besteden, verhoogd met een opslag voor ons rendement. Via deze calculatiemethode, die verankerd is in ons businessmodel, bent u altijd verzekerd van een reële en dus faire prijs voor uw producten.

Standaards

Al onze werkzaamheden worden met grote zorgvuldigheid uitgevoerd, volgens de internationale standaards voor kwaliteit en duurzaamheid. Grondstoffen en halffabrikaten kopen we in Nederland en de omliggende landen in. Zo kunt u vertrouwen op een constante, betrouwbare kwaliteit. Daarbij begrijpen we goed dat u geen tijd heeft om te wachten: stilstand kost veel geld. Daarom houden we onze levertijden zo kort mogelijk, door een goede structurering van onze werkzaamheden.  

Vindt u niet direct wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Tristan Moor
+31 (0)251 319 119

Vindt u niet direct wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Jeroen Al
+31 (0)251 319 119

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
Geslacht:
Man Vrouw
U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is iets fout gegaan bij de aanmelding. Heeft u zich misschien al eerder aangemeld?

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze producten? Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte.