Een vers product, snel verwerkt met de transportbanden van Bandtransport Europe

Bandtransport Europe levert de beste transportbanden voor gebruik in de groenteteelt. Door gebruik van transportbanden is minder mankracht nodig en komt de groente snel en vers aan op de plaats van bestemming: in de winkel of de groenteverwerkende industrie.

Transportbanden die in de groenteteelt worden toegepast worden vaak blootgesteld aan extreme omstandigheden. Temperatuurverschillen, vocht en vuil hebben allemaal invloed op de werking van een transportband. Deze moet ook bij vrieskou, in de regen en op een modderige akker zijn werk probleemloos blijven doen. Want het gewas moet op het juiste moment van het land. Stilstand betekent al snel verlies van inkomsten.

Voor elke toepassing de juiste transportband

Bandtransport Europe heeft vele jaren ervaring in de land- en tuinbouw en levert de juiste transportband voor elke toepassing, of u nu werkt met spruiten, bonen, rode kool of sla. In welk jaargetijde hij ook gebruikt wordt, de transportband is afgestemd op zijn gebruiksdoel. Banden voor zware of juist lichte belading, met golfranden om producten op de band te houden en meenemers waar nodig voor op- en neergaand transport: we leveren het allemaal. Met de juiste band blijft u draaien en is het werk snel gedaan.

BTE weefselversterkte meenemers

Speciale producten

De confectiewerkplaats van Bandtransport Europe is één van de grootste en meest uitgebreide van Europa. Dit biedt ongekende mogelijkheden bij de ontwikkeling van nieuwe producten of de aanpassing van bestaande producten aan uw specifieke wensen. Zo hebben we, in samenwerking met gebruikers en machinebouwers, speciale, extra hoge meenemers ontwikkeld voor gebruik bij de kooloogst. Loopt u tegen een probleem aan? Graag zoeken we samen met u de oplossing. 

Onze producten

Op deze pagina vindt u een aantal transportbanden die geschikt zijn voor gebruik in de groenteteelt. Door op de typecoderingen te klikken vindt u meer informatie over de diverse producten. Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bij ons vindt u ook de juiste transportbanden voor gebruik in de groente- en fruitverwerkende industrie

 

Bijbehorende producten: