Alle transportbanden voor de aardappelteler.

De aardappel neemt in de internationale akkerbouw een belangrijke plaats in. Bij de oogst en verwerking van de aardappelen zijn transportbanden onmisbaar. Zowel machinefabrikanten als eindgebruikers vertrouwen op de transportbanden van Bandtransport Europe voor gebruik bij de teelt, opslag en overslag van aardappelen. De transportbanden zijn opgewassen tegen de zware omstandigheden in de akkerbouw, die kunnen leiden tot een versnelde slijtage van de transportband: hoge belasting, wisselende temperaturen en vochtigheid, en vervuiling door aarde en loofresten. Door onze ervaring met transportbanden in de aardappelsector kan Bandtransport Europe u helpen bij de selectie van de meest geschikte transportband voor elke toepassing in de aardappelteelt.

Bandtransport Europe is ook de specialist als het gaat om transportbanden geschikt voor Dewulf Miedema machines. Klik hier voor meer informatie. 

BTE chevronbanden voor de aardappelteelt

Voor het gebruik in de aardappelteelt levert Bandtransport Europe vlakke transportbanden en transportbanden die in onze eigen confectiewerkplaats zijn voorzien van meenemers, snaren, golfranden of Fabseal® gesloten zijkanten. Daarnaast leveren wij kunststof chevronbanden die in het bijzonder geschikt zijn voor hallenvullers. Deze door Bandtransport Europe zelf ontwikkelde kunststof transportbanden voor zware toepassingen voldoen aan alle eisen van scheur- en breeksterkte, maximale belasting en slijtvastheid en worden inmiddels alweer enige jaren met succes ingezet. Deze transportbanden kunnen gemakkelijk en snel worden geïnstalleerd en hebben een lichter gewicht dan de traditionele rubberen transportbanden, waardoor transporteurs lichter kunnen worden uitgevoerd en een grotere oversteek kunnen hebben. 

Assortiment en ondersteuning

Hieronder vindt u een aantal transportbanden die wij leveren voor de diverse toepassingen in de aardappelteelt. Zowel machinefabrikanten als aardappeltelers maken graag gebruik van de materialen in ons assortiment. Indien nodig kunt u, via ons netwerk van distributeurs, verzekerd zijn van de juiste, snelle ondersteuning. Ons bandmateriaal kan als volle rol geleverd worden, of op maat gemaakt volgens uw specificaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ook boogbanden, voor een zachte landing van producten, vindt u bij Bandtransport Europe. Klik op de afbeelding om onze brochure te bekijken.

Bandtransport Europe is de specialist als het gaat om transportbanden geschikt voor Dewulf Miedema machines. Klik hier als de banden voor uw Miedema machines aan vervanging toe zijn.

Bandtransport Europe levert ook een compleet assortiment banden voor de aardappelverwerkende industrie. Klik hier voor meer informatie.

Bijbehorende producten: