Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


BTE op de Anuga beurs

Van 19 tot en met 22 maart staat Bandtransport Europe op de Anuga beurs in Keulen, Duitsland. U kunt ons vinden in hal 10.1, stand E018.
De beurs is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de voedingsmiddelenindustrie. 

Zien we u daar?


Hoge, constante kwaliteit voor voedselproductie

Siliconenbanden worden veel gebruikt in de voedselverwerkende industrie, denk hierbij aan bakkerijen of kaasmakerijen.

BTE biedt vanaf haar eigen coatinglijn siliconenbanden in zowel blauw als wit, welke in huis op een basisband met een PU tussenlaag worden gecoat. Door het coatingproces in eigen hand te houden, is er een verhoogde hechting tussen de siliconen en het weefsel kunnen behalen.

De witte SW22-07UA en de blauwe SB22-07UA zijn beiden geschikt voor direct contact met onverpakte voedingsmiddelen.


Een zachte en snelle verwerking met Naaldbanden

Bij het oogsten, sorteren en wassen van kwetsbare groenten, fruit en aardappelen, is het van belang dat producten voorzichtig worden behandeld. 
Naaldbanden van BTE hebben een speciale, dempende vorm, wat de kans op beschadiging bij impact of opstort verkleint.


De flexibele naalden houden de producten daarbij stevig en stabiel op hun plek waardoor hogere bandsnelheden mogelijk zijn. Verkrijgbaar in blauw, zwart en wit.


Een klantspecifieke deklaag: De flexibele oplossing!

Soms is er geen standaard transportbandtype voor een toepassing. In zo'n geval kan het toevoegen van een coating op de eigen coatinglijn van Bandtransport Europe een oplossing op maat bieden.