Op deze pagina staat het laatste bedrijfs- en productnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Bandtransport Europe? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. 


Band van de maand 32-76i/V85

Graag stellen wij u voor aan deze oerdegelijke transportband geschikt voor het zware werk. Deze PVC transportband is zeer geschikt voor zware toepassingen en universeel transport. zoals bijvoorbeeld binnen de recycling en steenindustrie. De 3-lagen breedtestabiel weefsel i.c.m. de harde en slijtvaste deklaag van 85°ShA maken deze band zéér stijf en stabiel. 


Weefsel in grote mate bepalend voor transportband

Bandtransport Europe deelt graag informatie met u. Check ons derde blog over weefsel. In dit blog vindt u meer over het aantal lagen weefsel en de afwerking van de weefsellagen in de transportband. Klik hier om het hele blog te lezen. 


Fijne koningsdag!

Wij zijn trots op Nederland, de oranje kleur en de transportbanden die gemaakt zijn van Nederlandse kwaliteit. Morgen zal BTE gesloten zijn om de verjaardag van onze Koning te vieren. Vanwege het coronavirus zullen wij geen groot oranje feest houden, maar om toch een beetje een oranje tintje aan deze dag te geven, willen wij graag onze Dutch Quality spongebelts met u delen.
Gebruikt in bloemenbindmachines of fruitverwerking.


Terug van weggeweest UM21-24

Voeding is een belangrijk onderwerp in de wereld van transportbanden. BTE biedt dan ook een veelzijdig en uitgebreid aanbod voor deze branche. Deze transportband voldoet aan strenge EU- en FDA regelgeving en is hiermee zeer geschikt voor de grote en moderne voedingsmiddelenindustrie. De UM21-24 komt goed tot zijn recht bij specifieke branches als Zoetwaren, Cacao en Chocolade, Deegwaren, Zuivel.