De verschillende soorten pintlebanden van Bandtransport Europe combineren de flexibiliteit van kunststof transportbanden met de stevigheid van de rubberen 'vingers'. Deze duurzame transportbanden worden uit hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten vervaardigd en hebben een lange levensduur. Ze worden breed toegepast in de land- en tuinbouw. 

Hieronder staan de producten die we in ons standaardassortiment hebben opgenomen. Heeft u iets anders nodig of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bij het oogsten, wassen en sorteren van kwetsbare groenten, fruit en aardappelen, is het van het grootste belang dat producten voorzichtig worden behandeld. Zo blijft de kwaliteit hoog, wat de opbrengst ten goede komt. Naaldbanden van Bandtransport Europe hebben een speciale, dempende vorm, wat de kans op beschadiging verkleint.

Egel- en kegelbanden worden vooral ingezet bij de oogst van aardappelen, bolgewassen en diverse soorten groente. De kwetsbare gewassen worden hiermee zonder beschadiging gescheiden van kluiten, stenen, kiemen en loof. De egel- en kegelbanden van Bandtransport Europe combineren sterke rubberen profielen met de flexibiliteit van een PVC transportband.