Het bekleden van rollen is een secuur klusje, dat we u graag uit handen nemen

Antislipmateriaal voor het bekleden van aandrijftrommels en retourtrommels is bij Bandtransport Europe beschikbaar met diverse profielen. Wij kunnen uw aandrijftrommels en retourtrommels ook voor u bekleden.

 

BTE Frictiemateriaal

Door aandrijftrommel en retourtrommels (rollen) te voorzien van anti-slip materiaal presteert uw transporteur beter. Bandtransport Europe biedt alle in de industrie gangbare materialen en uitvoeringen om rollen te bekleden. Daarnaast hebben we diverse speciale types ontwikkeld, onder andere voor gebruik onder extreme omstandigheden. Op onze eigen profileermachine kunnen we diverse profielen aanbrengen in het materiaal, wat een grote mate van flexibiliteit in assortiment en levering betekent. 

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare profielen voor rolbekleding. 

Wij nemen u het werk graag uit handen

Het bekleden van trommelmotoren en rollen is een secuur klusje, dat wij u graag uit handen nemen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw trommelmotoren en aandrijfrollen met het juiste materiaal netjes en snel worden bekleed. Wij hebben alle materialen en hulpmiddelen voorhanden om te zorgen dat het bekledingsmateriaal snel wordt aangebracht en zo lang mogelijk mee gaat, terwijl uw transporteur optimaal functioneert.

Wilt u meer informatie over of prijsopgave voor het materiaal of het bekleden van trommelmotoren en aandrijfrollen? Neem dan nu contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Vindt u niet direct wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Monique de Wit
+31 (0)251 319 119

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze producten? Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte.