FabLink® modulaire transportbanden

Bandtransport Europe biedt u met trots ons uitgebreide en hoogwaardige FabLink® assortiment modulaire transportbanden en accessoires. Modulaire transportbanden worden aangepast aan specifieke toepassingen of processen en worden gebruikt in de meeste industrieën. De mogelijkheden zijn enorm voor zowel lichte als zware toepassingen. Deze modulaire transportbanden zijn in elkaar sluitende kunststof modules, verbonden door scharnierpennen en positief aangedreven. Ze zijn op voorraad, waardoor we u korte levertijden kunnen bieden. Bovendien zijn de accessoires en kettingwielen uitwisselbaar met de meeste alternatieven op de markt.

Om aan uw wensen en eisen te voldoen, investeren we voortdurend in onze organisatie en werken we nauw samen met onze gewaardeerde partners. Een hoogwaardig machinepark en jarenlange ervaring zorgen voor hoge kwaliteit en efficiëntie.

Al onze processen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn de drie kernwaarden waar Bandtransport Europe voor staat. Daarom maken we gebruik van een managementsysteem. Dit systeem voldoet aan de normen van ISO 9001, ISO 14001 en OSHAS 18001.


FabLink® modulaire banden

Wij hebben een brede range verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren, openingen en grip modules zowel voor recht transport als transport in een bocht.


Accessoires

Wij bieden een breed assortiment aan innovatieve accessoires zoals meenemers, zijwanden en (deelbare) tandwielen.


Tandwielen

Bandtransport Europe biedt een passend assortiment tandwielen om onze FabLink® transportbanden aan te drijven.

Onze tandwielen zijn verkrijgbaar met verschillende aantallen tanden, standaard, gedeelde of aangepaste asafmetingen en met een ronde of vierkante boring.