Weefselversterkte meenmers van BTE: uitbesteden loont

Als u een stevige meenemer nodig heeft gebruikt u weefselversterkte meenemers. Die kunt u zelf maken, maar uitbesteden loont. Bandtransport Europe is specialist in de vervaardiging van hoogwaardige PU en PVC weefselversterkte meenemers.

Wij leveren niet alleen losse meenemers, maar brengen ze ook voor u op een transportband aan volgens uw precieze specificaties.

Extreme omstandigheden vragen om een PU meenemer

In PU zijn deze meenemers op hun sterkst. Het materiaal is stevig en met een hardheid van 92° Shore A zijn ze extra slijtvast. Deze meenemers zijn bestand tegen extreme kou, tot een temperatuur van –30°C. Zelfs onder uitdagende omstandigheden hebben ze een lange levensduur. Uiteraard voldoen deze meenemers, net als de witte en blauwe PVC weefselmeenemers, aan de richtlijnen van FDA en EU voor voedselcontact.

Speciale uitvoeringen

Naast de meenemers in het overzicht hieronder, kunnen wij ook speciale weefselversterkte meenemers voor u produceren. Denk hierbij bij voorbeeld aan meenemers met een ruitprofiel voor minder aankleving van het product en extra hoge meenemers, o.a. voor de kooloogst.

Besteedt u uw tijd liever aan iets anders?

Een genie hoef je niet te zijn om zelf weefselversterkte meenemers te maken. Maar loont het de tijd en de moeite? En behaalt u hetzelfde hoge afwerkingsniveau? U moet al snel veel materiaal op voorraad houden om deze meenemers uit te vervaardigen. De machinekosten zijn aanzienlijk en dit zijn arbeidsintensieve werkzaamheden. Als specialist in transportbandconfectie en de vervaardiging van accessoires bieden we u graag de helpende hand. Bandtransport Europe vervaardigt grote hoeveelheden weefselversterkte meenemers in PU en PVC. Door mechanisatie en schaalvoordelen zijn deze hoogwaardige producten beschikbaar tegen concurrerende prijzen. De meenemers zijn beschikbaar in lengtes van 2 meter en kunnen vanzelfsprekend voor u op maat worden gesneden of worden aangebracht op een transportband.

Bekijk hier een productoverzicht van weefselmeenemers.