Ons concept

Confectie_2

 

Als klant staat u bij ons op nummer 1 – wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen en zijn pas tevreden als u het bent. Daarom houden we ons doorlopend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken. Het verbeteren van de efficiency bij de gebruiker, zowel in gebruik als bij installatie, vervanging of reparatie, vormt voor ons de belangrijkste drijfveer bij het verder ontwikkelen van ons assortiment en serviceapparaat.

 

Uit ons zeer complete assortiment kunststof transportbanden en accessoires leveren we zowel gereed product als halffabricaten van hoge kwaliteit. Indien gewenst bieden we ondersteuning bij een grote verscheidenheid aan bewerkingen. Neem een kijkje op de ‘Product’-pagina’s op deze site om een indruk te krijgen van de vele verschillende mogelijkheden die BTE biedt.

 

Een oplossing voor elke toepassing – BTE heeft een reputatie opgebouwd waar het gaat om innovatieve en creatieve oplossingen. Problemen waar anderen geen raad mee wisten hebben wij opgelost, door de inzet van ons vakkundige en zeer gemotiveerde team.

 

Productontwikkeling – Waar bestaande bandmaterialen geen goede oplossing bieden kan de ontwikkeling van een nieuw bandtype worden overwogen. Nauwe contacten met toeleveranciers en een grote productkennis creëren ongekende mogelijkheden.

 

Maatwerk – complete confectiewerkplaats, toepassing van hoogwaardige technieken. In onze werkplaats kunnen alle bewerkingen met grote precisie worden uitgevoerd.

 

Profileren van kleine stukken – ook de kleinere band met speciaal profiel vindt u bij ons tegen een concurrerende prijs

 

Volle rollen en gesneden stukken bandmateriaal – In onze werkplaats snijden wij bandmateriaal zeer precies, volgens uw specificaties, op maat. Verwerkt u het bandmateriaal liever zelf? Wij leveren ook materiaal op volle rollen.

 

Snel en flexibel – wij doen er alles aan u precies dat te leveren wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Wij produceren 16 uur per dag, met een ervaren team en zelf-ontwikkeld machinepark.

 

Wereldwijde service – Confectiebedrijven van over de hele wereld nemen onze producten af en vertrouwen op onze ondersteuning bij complexe bewerkingen. Doordat we met deze confectiebedrijven een goede relatie ontwikkeld hebben kunnen we op hen vertrouwen voor het bieden van een snelle en correcte service aan eindverbruikers en machinefabrikanten waar ook ter wereld.

 

Fair price policy – De prijs van onze producten wordt vastgesteld door het benodigde materiaal en de tijd die wij aan productie van het product besteden, verhoogd met een opslag voor ons rendement. Via deze calculatiemethode, die verankerd is in ons businessmodel, bent u altijd verzekerd van een reële en dus faire prijs voor uw producten.