Dutch Quality

BTElogoDutchQualitygrijs

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid


Om u te verzekeren van een constante, hoge kwaliteit werken wij uitsluitend met Europese leveranciers, waarvan de overgrote meerderheid uit Nederland afkomstig is. Hierdoor is onze fabricage gegarandeerd van het hoge niveau dat u van Nederlandse producten gewend bent.

Om dit te benadrukken voorzien wij al onze transportbanden van een Dutch Quality certificaat. Dit certificaat wordt direct na de kwaliteitscheck door de controleur van een handtekening voorzien, zodat u de garantie heeft dat uw transportband voldoet aan de kwaliteitseisen waar Nederlandse producten bekend om staan. Klik hier voor de procedure die we volgen bij onze kwaliteitscontrole.

 

Onze ervaring helpt u verder

We willen u als klant zo goed mogelijk van dienst zijn, zodat u zo min mogelijk hoeft stil te staan bij dat zo onmisbare machineonderdeel: de transportband. BTE heeft een lange geschiedenis in transportbanden en een ervaren team van medewerkers. Daardoor begrijpen we wat u nodig heeft en leveren we producten van een hoge kwaliteit. Waar nodig begeleiden we u bij het vinden van een oplossing: in onze ervaring is er voor elke toepassing een mogelijkheid. Samen met onze leveranciers investeren we in gedegen onderzoek en ontwikkeling. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, om zo de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten continu nog verder te verbeteren.

 

Onze kernwaarden

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn de drie kernwaarden waarmee Bandtransport Europe (BTE) werkt. Immers: tevreden klanten, gezonde medewerkers en een duurzame omgeving houden ons bedrijf gezond.

 

Binnen BTE werken we daarom met een managementsysteem waarin kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn geïntegreerd. Dit systeem is gebaseerd op de normen ISO 9001, ISO 14001 en OSHAS 18001.

 

Download hier ons ISO-certificaat.

 

DNVISO9001

 

Wij werken met de volgende doelstellingen:

 

  • Een belangrijke aanbieder te zijn van kwaliteitsproducten op de transportbandenmarkt;

  • U te ondersteunen met optimale service en advies;

  • Het waarborgen van een hoog niveau van vakmanschap onder de medewerkers;

  • Verbetering van producten door Onderzoek & Ontwikkeling;

  • Duurzaamheid door het verlengen van de levensduur van de producten;

  • Efficiënt gebruik van grondstoffen en energie;

  • Het op peil houden van productkwaliteit door een optimale procesbeheersing;

  • Continu verbeteren van arbeidsomstandigheden en veiligheid;

  • Periodieke beoordeling van het managementsysteem;

  • Werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.

 

Door deze onderwerpen continu, op een gestructureerde manier aandacht te geven kunnen we een hoge kwaliteit van producten en dienstverlening garanderen. De behaalde certificeringen onderstrepen nog eens hoe belangrijk we deze zaken vinden. De verschillende certificeringen vindt u in de pdf-downloads op deze pagina.

Om u te verzekeren van een constante, hoge kwaliteit werken wij uitsluitend met Europese leveranciers, waarvan de overgrote meerderheid uit Nederland afkomstig is. Hierdoor is onze fabricage gegarandeerd van het hoge niveau dat u van Nederlandse producten gewend bent.
Om dit te benadrukken voorzien wij al onze transportbanden van een Dutch Quality certificaat. Dit certificaat wordt direct na de kwaliteitscheck door de controleur van een handtekening voorzien, zodat u de garantie heeft dat uw transportband voldoet aan de kwaliteitseisen waar Nederlandse producten bekend om staa