Alles in huis voor de distributeur, installateur

 

Juist als distributeur, installateur, onderhoudsbedrijf of confectiebedrijf bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw transportbandmateriaal. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot steun en toeverlaat van vele bedrijven, die onze vergaande mechanisering en kennis van bewerkingen zien als een verlengstuk van hun eigen activiteiten.

 

Wij bieden: Confectie_1

 

 

Minimaliseer uw voorraad

U bent een servicebedrijf en wilt uw voorraad het liefst tot een minimum beperkt houden. Heel vervelend als u dan voor een kleine opdracht gelijk een hele rol transportbandmateriaal moet aanschaffen. Bij BTE is dat niet nodig.

 

Wij leveren ook kleine stukken materiaal, voor u op maat gesneden. Dat scheelt voorraad. Bovendien bespaart u op manuren en machinekosten.

 

U geeft ons de specificaties, wij snijden het materiaal voor u op maat. Snelle levering, korte lijnen en, door onze schaalgrootte, concurrerende prijzen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

 

Voordeel door uitbesteden

Heeft u ook het gevoel dat uw werknemers meer kunnen opleveren? Door uw confectiewerkzaamheden uit te besteden aan BTE bespaart u manuren, machine-uren en voorraad. U hoeft bovendien niet te investeren in machines die u maar weinig gebruikt, maar kunt wel de meest ingewikkeld geconfectioneerde banden aan uw klanten aanbieden.

 

Als u liever meer tijd doorbrengt met het echte werk – de installatie bij de klant – dan is het verstandig te kijken waar u tijd en kosten kunt besparen.

 

BTE is gespecialiseerd in complete transportbandconfectie. Wij coaten, profileren, snijden. We maken uw band eindloos en brengen snaren, meenemers, golfranden, speciale noppen, enzovoort aan. Alles volgens uw specificaties.

 

In ingewikkelde gevallen denken we met u en uw klant mee over de juiste oplossing. Zo hebben we al veel klanten kunnen helpen een duurzame en betaalbare oplossing te vinden voor soms langlopende problemen.

 

 

Speciale banden – coaten en profileren volgens specificatieCoaten_2

Een standaard band heeft soms net niet die eigenschappen die u nodig hebt. Deklaageigenschappen zouden anders moeten zijn of het profiel moet anders.

 

BTE heeft als specialist in bandconfectie de mogelijkheid zelf bandmateriaal te voorzien van een extra coating en / of een profiel. Hiermee kunnen we zelfs kleine stukken transportbandmateriaal voorzien van een dikkere of extra deklaag en een profilering.

 

 

Gedeelte van een rol coaten

Sommige klanten kiezen ervoor slechts een deel van het bij ons aangeschafte materiaal te laten voorzien van een profiel of extra coating. Het voordeel van groot inkopen wordt zo gecombineerd met een meer gevarieerde voorraad.

 

 

Weefselversterkte meenemers

Onze werkplaats kent een zeer uitgebreid aantal mogelijkheden. Door constante aandacht aan de laatste ontwikkelingen in de industrie hebben we onze werkplaats inmiddels vergaand gemechaniseerd en geautomatiseerd. Dit heeft onder andere geleid tot het in grote series produceren van weefselversterkte meenemers.

 

Door de snelheid, efficiënt materiaalgebruik en vaak grote geproduceerde aantallen bieden wij vele types weefselversterkte meenemers; altijd tegen concurrerende prijzen. Door mechanisering van onze processen kunt u bovendien rekenen op snelle levering.

 

Goede redenen om te stoppen zelf bandmateriaal op voorraad te houden en man- en machine-uren in te zetten voor deze werkzaamheden.

 

 

Speciale bewerkingenBK225_1

BTE concentreert zich op bandconfectie. Installatie bij de eindgebruiker laten we graag aan u over. Vandaar dat we in de loop van de jaren ons machinepark steeds verder hebben uitgebreid.

 

Door kennis en ervaring, goede contacten met leveranciers en andere partners en een niet aflatende interesse in de ontwikkelingen in de markt hebben we alles in huis om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

 

Speciale meenemers, zoals de aspergenop en extra hoge meenemers voor de kooloogst, (bij-)coaten, profileren, het volgens specificatie produceren van rondkleden. Bij BTE kunt u terecht voor alle denkbare confectiewerkzaamheden. Door onze schaalgrootte leveren wij tegen concurrerende prijzen en kunnen wij een snelle levertijd bieden.

 

Neem nu contactmet ons op. We laten u graag zien hoe we ook u verder kunnen helpen.

 

 

 

   Bekijk ook onze brochure